Toyota Raum huren Paramaribo €34,50 per dag

Toyota Raum is een mini-MPV geproduceerd door de Japanse autofabrikant Toyota. Het is een mini-MPV met vijf zitplaatsen.

De Toyota Raum is een hele fijne auto. Rijdt zeer goed en verbruikt weinig brandstof.

Toyota Raum €34,50 per dag
Autoverhuur Paramaribo - Toyota Raum

Brede deuren en hoge stoelen maken het gemakkelijker voor mensen om in en uit de auto te stappen, vergeleken met andere compacte auto’s.

Multimedia systeem - Toyota Raum
Toyota Raum - Steering Wheel

Toyota Raum huren Suriname €34,50 per dag

Deuren aan beide zijden zijn schuifdeuren, zodat mensen in krappe ruimtes in en uit de auto kunnen stappen en bestuurders hun bagage met minder beweging op de achterbank kunnen zetten.

Toyota Raum huren Suriname

Waarom kiezen voor een Toyota Raum? Allereerst biedt deze auto voldoende ruimte voor zowel passagiers als bagage, waardoor je reis comfortabel en zorgeloos verloopt. Daarnaast is de brandstofefficiëntie van de Raum een pluspunt, waardoor je meer kilometers kunt maken zonder je zorgen te hoeven maken over tanken.

Toyota Raum is een mini-MPV
mini-MPV met vijf zitplaatsen

De Raum is solide genoeg om snelwegritten aan te kunnen, zelfs lange afstanden, met een minimum aan lawaai en trillingen, maar waar hij echt uitblinkt is het dagelijkse rijden in de stad. 

Zoals veel MPV’s heeft de Raum conventionele voordeuren en twee schuifdeuren aan de zijkant, maar met één belangrijk verschil. In plaats van dat de voor- en schuifdeuren aan een gemeenschappelijke pilaar vastklikken, vergrendelen ze aan elkaar.

Toyota Raum dashboard
Toyota Raum - (RHD) right hand drive

Of je nu alleen reist, met je partner of met het hele gezin, de Raum biedt het comfort en de betrouwbaarheid die je zoekt. Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een Toyota Raum en maak je reis door Suriname onvergetelijk!

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218

Samenvatting
product image
Auteur waardering
1star1star1star1star1star
Totale waardering
5 based on 8 votes
Merknaam
Auto-huren-suriname.com
Productnaam
Toyota Raum (5 personen)
Prijs
EUR 34,50 per dag
Product beschikbaarheid
Available in Stock