Toyota Raum huren Paramaribo €34,50 per dag

Toyota Raum is een mini-MPV geproduceerd door de Japanse autofabrikant Toyota. Het is een mini-MPV met vijf zitplaatsen.

De Toyota Raum is een hele fijne auto. Rijdt zeer goed en verbruikt weinig brandstof.

Toyota Raum €34,50 per dag
Autoverhuur Paramaribo - Toyota Raum

Brede deuren en hoge stoelen maken het gemakkelijker voor mensen om in en uit de auto te stappen, vergeleken met andere compacte auto’s.

Multimedia systeem - Toyota Raum
Toyota Raum - Steering Wheel

Toyota Raum huren Suriname €34,50 per dag

Deuren aan beide zijden zijn schuifdeuren, zodat mensen in krappe ruimtes in en uit de auto kunnen stappen en bestuurders hun bagage met minder beweging op de achterbank kunnen zetten.

Toyota Raum huren Suriname

De achterbank kan in een verhouding van 60/40 worden neergeklapt, zodat deze plat wordt en er optimaal zitcomfort ontstaat. 

De achterkofferbak gaat horizontaal open, waardoor het mogelijk is de deur in een gemakkelijke houding te openen/sluiten en bagage in smalle ruimtes te laden.

Toyota Raum is een mini-MPV
mini-MPV met vijf zitplaatsen

De Raum is solide genoeg om snelwegritten aan te kunnen, zelfs lange afstanden, met een minimum aan lawaai en trillingen, maar waar hij echt uitblinkt is het dagelijkse rijden in de stad. 

Zoals veel MPV’s heeft de Raum conventionele voordeuren en twee schuifdeuren aan de zijkant, maar met één belangrijk verschil. In plaats van dat de voor- en schuifdeuren aan een gemeenschappelijke pilaar vastklikken, vergrendelen ze aan elkaar.

Toyota Raum dashboard
Toyota Raum - (RHD) right hand drive

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218