Toyota Ractis huren Paramaribo €34,50 per dag

De Toyota Ractis is een mini-MPV geproduceerd door de Japanse autofabrikant Toyota. Het is een mini-MPV met vijf zitplaatsen, gebaseerd op de Vitz, en werd geïntroduceerd in 2005 als opvolger van de Yaris Verso/FunCargo.

Toyota Ractis
Toyota Ractis €34,50 per dag

De naam “Ractis” is afgeleid van “Run”, “Activity” en “Space”. Door de hoge zit heb je goed overzicht op de weg en dankzij het hoge dak veel hoofdruimte. Een MPV is de afkorting voor Multiple Purpose Vehicle.

Toyota Ractis huren Paramaribo
Ractis huren Paramaribo

Toyota Ractis huren Suriname €34,50 per dag

Een mini-MPV is een door Japan uitgevonden auto. Het is een kruising tussen een gewone MPV en een klein stadsautootje. Anders gezegd; een kleine stadsauto met uitgebreide gebruiksmogelijkheden. 

Ontdek Paramaribo vandaag nog met een Toyota Ractis

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur in Paramaribo, Suriname? Huur dan nu een comfortabele Toyota Ractis en beleef de stad op jouw eigen tempo!

Met zijn moderne design en ruime interieur is de RACTIS de perfecte metgezel voor jouw verkenningstocht door de bruisende straten van Paramaribo. Of je nu de historische bezienswaardigheden wilt verkennen, lokale markten wilt bezoeken of gewoon de sfeer van de stad wilt opsnuiven, deze auto biedt het allemaal.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218

Samenvatting
product image
Auteur waardering
1star1star1star1star1star
Totale waardering
5 based on 6 votes
Merknaam
Auto-huren-suriname.com
Productnaam
Toyota Ractis (5 personen)
Prijs
EUR 34,50 per dag
Product beschikbaarheid
Available in Stock