Toyota Noah huren Paramaribo €39,50 per dag

Toyota Noah huren. De Noah is een comfortabele 8 persoons minivan en voorzien van alle gemakken. De kenmerken van deze 5 deurs MPV zijn de hoge instap, twee schuifdeuren (achter) voor gemakkelijk in- en uitstappen, comfort en veel ruimte.

Toyota Noah busje huren Suriname

Noah 8 persoons busje met twee schuifdeurennoah-voorkant-passagier Noah huren Paramaribonoah-busje-voorkant-passagier-closeToyota Noah huren

hoge instap, twee schuifdeuren (achter) voor gemakkelijk in- en uitstappen De Toyota Noah is een comfortabele 8 persoons minivan

Toyota Noah huren Suriname €39,50 per dag

Als je eenmaal achter het stuur zit, voelt de Noah niet zo groot aan als hij van buitenaf lijkt. De 2 liter motor heeft redelijk veel power en is stil en soepel. Deze MPV (multi-purpose vehicle) kan snel en zonder poespas versnellen wanneer dat nodig is.

Ben je in Suriname dan moet je ontdekken! Dat kan je het beste doen per auto. Zo ben je niet afhankelijk van anderen en bepaal je zelf waar je heen gaat. Bij ons maakt het niet uit hoeveel kilometer je rijdt, je rijdt namelijk kilometer vrij.

Het huren van een Toyota Noah bij ons is eenvoudig! Neem gewoon contact met ons op via telefoon of e-mail om jouw reservering te maken. We zorgen ervoor dat je de perfecte Toyota krijgt voor jouw reisbehoeften, tegen een betaalbaar tarief.

Wacht niet langer en maak jouw reis door Suriname onvergetelijk met een Toyota Noah van ons verhuurbedrijf. Ontdek het gemak en comfort van reizen in stijl met onze betrouwbare voertuigen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in Paramaribo!

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218