Toyota Ist huren Paramaribo €29,50 per dag

De Toyota Ist is ontwikkeld op basis van de Vitz-supermini in een crossover SUV-carrosserievorm die de flexibiliteit biedt van grotere SUV’s, maar met het voordeel van een lager brandstofverbruik van een kleiner voertuig. Hatchback vijfdeursauto met 4 zitplaatsen.

Toyota Ist €29,50 per dag
Toyota Ist huren Paramaribo

De Ist, is  het zesde merk dat de Vitz als basismodel gebruikte,, Een hoogwaardige, multifunctionele compacte auto met een SUV -achtige stijl en stationwagen achtige ruimte.

Toyota Ist - Dashboard
Toyota Ist huren Surianme

Toyota Ist huren Suriname €29,50 per dag

De Ist is een ruime compacte auto met de originele sportieve buitenkant, die voor het eerst het licht zag in 2001. 

Een brede grille bestaande uit twee dikke horizontale spijlen, grote 15-inch banden en verlengde wielkasten geven het voertuig zijn unieke en dynamische exterieurstijl. 

Auto huren Suiriname - Toyota Ist

De tweede generatie Ist is vergelijkbaar met de vijfdeurs Toyota Yaris/Vitz.  In tegenstelling tot de Vitz zijn de instrumentmeters nu echter naar de voorkant van de bestuurder verschoven, in plaats van voorheen naar het midden van het dashboard.

De naam Toyota is afgeleid van Sakichi Toyoda, oprichter van Toyoda Automatic Loom Ltd. Ze hebben de naam gewijzigd naar Toyota omdat dit beter klonk als bedrijfsnaam.

Auto huren Paramaribo - Toyota Ist
vijfdeursauto met 4 zitplaatsen.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218