Toyota Ist huren Paramaribo €29,50 per dag

De Toyota Ist is ontwikkeld op basis van de Vitz-supermini in een crossover SUV-carrosserievorm die de flexibiliteit biedt van grotere SUV’s, maar met het voordeel van een lager brandstofverbruik van een kleiner voertuig. Hatchback vijfdeursauto met 4 zitplaatsen.

Toyota Ist €29,50 per dag
Toyota Ist huren Paramaribo

De Toyota Ist combineert moeiteloos elegantie en efficiëntie, waardoor je geniet van een soepele rit door de straten van Paramaribo. Met zijn moderne design en geavanceerde functies is deze auto niet alleen praktisch, maar ook een plezier om te besturen

Toyota Ist - Dashboard
Toyota Ist huren Surianme

Toyota Ist huren Suriname €29,50 per dag

De Ist is een ruime compacte auto met de originele sportieve buitenkant, die voor het eerst het licht zag in 2001. 

Een brede grille bestaande uit twee dikke horizontale spijlen, grote 15-inch banden en verlengde wielkasten geven het voertuig zijn unieke en dynamische exterieurstijl. 

Auto huren Suiriname - Toyota Ist

De tweede generatie Ist is vergelijkbaar met de vijfdeurs Toyota Yaris/Vitz.  In tegenstelling tot de Vitz zijn de instrumentmeters nu echter naar de voorkant van de bestuurder verschoven, in plaats van voorheen naar het midden van het dashboard.

Auto huren Paramaribo - Toyota Ist
vijfdeursauto met 4 zitplaatsen.

Of je nu het bruisende stadsleven wilt ervaren, de historische bezienswaardigheden wilt verkennen of gewoonweg wilt genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Suriname, deze huurauto brengt je overal naartoe met comfort en gemak.

Wacht niet langer en huur nu een IST voor je volgende avontuur in Paramaribo. Ervaar de vrijheid van mobiliteit en ontdek de warme gastvrijheid van Suriname in stijl.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218

Samenvatting
product image
Auteur waardering
1star1star1star1star1star
Totale waardering
5 based on 8 votes
Merknaam
Auto-huren-suriname.com
Productnaam
Toyota Ist (4 personen)
Prijs
EUR 29,50 per dag
Product beschikbaarheid
Available in Stock