Prijzen - auto huren Suriname

Op zoek naar prijzen voor het huren van een auto in Suriname? De huurauto kan voor zowel korte termijn (minimaal 14 dagen) als lange termijn gehuurd worden. Je kunt bij ons zowel telefonisch als per e-mail een reservering maken. Jouw mail  beantwoorden wij op werkdagen meestal binnen 24 uur.

5 personen € 45,- per dag

5 personen € 40,- per dag

8 personen € 37,50 per dag

7 personen € 35,- per dag

Tarieven auto-huren-suriname.com

Auto-huren-suriname.com is onderdeel van InterWens. Verhuurspecialist die bemiddelt tussen autoverhuurders uit Suriname en
vakantiegangers uit Nederland.

5 personen € 30,- per dag

4 personen € 27,50 per dag

4 personen € 22,50 per dag

4 personen € 22,50 per dag

Frequently Asked Questions - Veel gestelde Vragen

De minimale huurperiode voor het huren van een auto via onze website is 14 dagen.

Voor autohuur in Suriname is de minimum leeftijd 21 jaar en dient de huurder minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Behalve een geldig rijbewijs dien je ook in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart.

Ja dat kan, je kunt bij ons ook vooraf betalen via de bank. Betalen per creditcard is niet mogelijk en niet noodzakelijk om een auto te kunnen huren.

Je kunt bij ons contant betalen of via de bank. Betalen per creditcard is niet mogelijk en niet noodzakelijk om een auto te kunnen huren.

De borg is om onverwachte kosten tijdens de verhuurperiode te dekken. Denk bijvoorbeeld aan schade of diefstal van de auto. Als er geen sprake is van schade of diefstal tijdens de verhuurperiode dan zijn er behalve de prijs voor verhuur uiteraard geen extra kosten.

De borg is €250,- euro.

Auto’s zijn pas definitief gereserveerd na aanbetaling via bank. De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van het model en het aantal dagen.

De auto is goed verzekerd. Bij kosten aan de huurauto, voortvloeiend uit een ongeluk, aanrijding, diefstal, inbraak of vernieling, wordt een eigen risico van maximaal €250,- per gebeurtenis verhaald op de huurder van het voertuig.

Bij Auto-huren-suriname.com hoef je de kilometerstand niet in de gaten te houden: je huurt kilometervrij en hebt dus een huurauto met ongelimiteerde kilometers tot je beschikking!

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Veerse Meer – 2134VR Hoofddorp (NL)

suriname@interwens.nl

0637207218

© Copyright 2022 - Auto-huren-suiname.com - Powered by ADW Internetmarketing.nl - Linkbuilding specialist InterWens