Prijzen - auto huren Suriname

Op zoek naar prijzen voor het huren van een auto in Suriname? De huurauto kan voor zowel korte termijn (minimaal 14 dagen) als lange termijn gehuurd worden.

Je kunt bij ons zowel telefonisch als per e-mail een reservering maken. Jouw mail  beantwoorden wij op werkdagen binnen 24 uur.

Toyota Vanguard

5 personen €45,- per dag

Nissan Xtrail

5 personen €45,- per dag

Toyota Harrier

5 personen €40,- per dag

Toyota Alphard

8 personen €37,50 per dag

Tarieven auto-huren-suriname.com

Auto-huren-suriname.com is onderdeel van InterWens. Verhuurspecialist met huurauto’s in eigen beheer in Suriname. Daarnaast bemiddelt  Auto-huren-suriname.com tussen autoverhuurders uit Suriname en vakantiegangers uit Nederland.

Toyota Kluger

7 personen €35,- per dag

Nissan X-Trail

5 personen €30,- per dag

Mitsubishi Pajero

4 personen €27,50 per dag

Toyota Rav

4 personen €25,- per dag

Frequently Asked Questions - Veel gestelde Vragen

De minimale huurperiode voor het huren van een auto via onze website is 14 dagen.

Wat kost auto huren in Suriname? Een compact SUV of vergelijkbaar is het meest geboekte type huurauto in Suriname.

Voorbeeld: je wilt 14 dagen een Mitsubishi Pajero huren. De huurprijs per dag is €27,50 x 14 dagen = €385,- euro. De reserveringskosten bedragen €24,95. De totaalprijs is dan €409,95 euro inclusief verzekeringen en exclusief brandstof.

Bij Auto-huren-suriname.com is de minimum leeftijd 25 jaar en dient de huurder minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Behalve een geldig rijbewijs dien je ook in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart.

Ja. Je kunt kosteloos een tweede bestuurder aanmelden. Deze bestuurder dient zich bij het tekenen van het contract aan te melden met een geldig rijbewijs.

Ja dat kan, je kunt bij ons ook vooraf betalen via de bank. Betalen per creditcard is niet mogelijk en niet noodzakelijk om een auto te kunnen huren.

Je kunt bij ons contant betalen of overschrijven naar een Nederlandse bankrekening. Betalen per creditcard is niet mogelijk en niet noodzakelijk om een auto te kunnen huren.

De borg is om onverwachte kosten tijdens de verhuurperiode te dekken. Denk bijvoorbeeld aan schade of diefstal van de auto. Als er geen sprake is van schade of diefstal tijdens de verhuurperiode dan zijn er behalve de prijs voor verhuur uiteraard geen extra kosten.

De borg is €250,- euro.

Auto’s zijn pas definitief gereserveerd na aanbetaling via bank. De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van het model en het aantal dagen.

De huurauto’s zijn goed verzekerd. Bij kosten aan de huurauto, voortvloeiend uit een ongeluk, aanrijding, diefstal, inbraak of vernieling, wordt een eigen risico van maximaal €250,- per gebeurtenis verhaald op de huurder van het voertuig.

Bij Auto-huren-suriname.com hoef je de kilometerstand niet in de gaten te houden: je huurt kilometervrij en hebt dus een huurauto met ongelimiteerde kilometers tot je beschikking!

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 57752443

suriname@interwens.nl

0637207218