Nissan Xtrail huren Paramaribo €47,50 per dag

Nissan Xtrail (Large SUV), luxe 4WD auto huren. De kenmerken van deze SUV zijn het stoere voorkomen, de hoge instap, vierwielaandrijving, comfort, luxe en geschikt voor 5 personen.

Deze luxe four wheel drive SUV is uitgerust met ABS, dubbele airbags, airco, leren bekleding,  stuurbekrachtiging, elektrische ramen, bluetooth, usb en een radio/cd-speler.

Nissan Xtrail €47,50 per dag
Audio - Nissan X-Trail
Nissan Xtrail €47,50 per dag
Dashboard Nissan X-Trail
Nissan Xtrail (Large SUV), luxe 4WD auto huren.
Nissan Xtrail (Large SUV)
Xtrail huren Paramaribo
Luxe 4WD auto huren

Luxe 4WD auto huren in Suriname

Op zoek naar een luxe auto om te huren in Paramaribo? De auto’s in ons premium segment bieden een luxe rijervaring voor een verrassend betaalbare prijs

Nissan is één van de grootste leveranciers van terreinauto’s ter wereld. De Nissan X-trail combineert het uiterlijk en de techniek van een terreinauto met de luxe en het comfort van een personenauto.

De X-trail is stevig genoeg om vlot en prettig lange afstanden af te leggen en op slecht wegdek komt de prima verwerking van hobbels en bobbels volledig tot z’n recht.

Nissan Xtrail huren Suriname
terreinauto met de luxe en het comfort van een personenauto
De Nissan X-Trail is (één van) de best rijdende SUV’s in deze klasse
Nissan is één van de grootste leveranciers van terreinauto’s ter wereld.
luxe auto huren in suriname
Luxe 4WD auto huren
Nissan Xtrail huren Suriname
Bagageruimte Nissan X-trail
Nissan Xtrail met benzinemotor pertinent betrouwbaar.
luxe auto huren in suriname

Nissan Xtrail huren Suriname €47,50 per dag

De Nissan X-Trail is (één van) de best rijdende SUV’s in deze klasse. Misschien moet je even wennen aan de hoge zit en de flinke buitenmaten, maar hij rijdt echt heel comfortabel. 

Daarbij is de Nissan X-Trail ook lekker ruim en er zijn diverse doordachte details in te ontdekken, zoals het opberg vak aan de bestuurderskant, met daarin een oplaadpunt voor een smartphone of iets anders.

De X-Trail biedt zowel voor- als achterin volop ruimte. De bestuurder zit hoog en kijkt over een enorme motorkap. Dat geeft als vanzelf het machtige gevoel dat SUV-rijden voor velen zo aantrekkelijk maakt.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218