Nissan Murano huren Paramaribo €37,50 per dag

Nissan Murano (Cross-over) huren. De kenmerken van deze Cross-over zijn het stoere voorkomen, de hoge instap, vierwielaandrijving en geschikt voor 5 personen.

De uitrusting is riant, het comfort hoog en de prestaties worden met groot gemak neergezet door de  6-cilinder 3,5-liter benzinemotor.

Nissan Murano huren Paramaribo
Nissan Murano €37,50 per dag

Cross-over betekent letterlijk kruising, dus het is een kruising tussen twee types auto. Kruising tussen een SUV en een normale personenauto.

Het gevoel van luxe komt vooral tot uiting in het interieur. Het dashboard heeft dezelfde eigenwijze vormen als dat van de X-Trail en laat zien dat, ook zonder de standaardregels te volgen, een doordacht en fraai eindresultaat mogelijk is.

Ook de achterbank is geheel met leder bekleed en zo zacht dat de passagiers er direct iets in wegzakken. De rugleuning van de achterbank is verstelbaar, het zitvlak niet.

Nissan Murano huren Paramaribo
de prestaties worden met groot gemak neergezet door de  6-cilinder 3,5-liter benzinemotor

Nissan Murano huren Suriname €37,50 per dag

Alhoewel de Murano niet bedoeld is als terreinauto, is vierwielaandrijving standaard. Onder normale omstandigheden gaat alle kracht van de motor naar de voorwielen. Alleen wanneer dat nodig is, assisteren de achterwielen.

Het onderstel, bodemvrijheid, bescherming van de bodem, banden en het motorkarakter maken de Murano ongeschikt voor serieus terreinrijden. De vierwielaandrijving is vooral bedoeld als actieve veiligheidsvoorziening die van pas komt bij gladheid.

Alhoewel de Murano niet bedoeld is als terreinauto, is vierwielaandrijving standaard

Wil je Paramaribo en omgeving verkennen met comfort en betrouwbaarheid? Huur dan nu een Nissan Murano en maak je reis onvergetelijk!

De Nissan Murano biedt ruimte, luxe en prestaties, waardoor het de perfecte metgezel is voor jouw avontuur in Suriname. Met zijn krachtige motor en soepele rit, kun je gemakkelijk de adembenemende natuur en bruisende stad Paramaribo verkennen.

Huur vandaag nog een Nissan Murano en ontdek de schoonheid van Suriname op jouw eigen tempo

Wacht niet langer! Huur vandaag nog een Nissan Murano en ontdek de schoonheid van Suriname op jouw eigen tempo.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218