Autoverhuur Paramaribo

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar autoverhuur bedrijf in Suriname?

Kies dan voor Autoverhuur Paramaribo, dé autoverhuur specialist in Paramaribo!

Of je nu op familiebezoek, vakantie of op zaken reis bent in Suriname een auto is hierbij onmisbaar. Wij zijn een gespecialiseerd autoverhuur bedrijf in Suriname. Wij hebben zowel huurauto’s in eigen beheer als een goede samenwerking met autoverhuur partners in Paramaribo. 

In overleg kan de huurauto tegen een meerprijs gebracht worden naar Johan Adolf Pengel Airport of naar jouw accommodatie. Huur jouw auto bij Autoverhuur Paramaribo en geniet zo optimaal van al het moois wat Suriname jou te bieden heeft! 

> Klik hier om direct jouw auto bij Autoverhuur Paramaribo te reserveren

Aanbod van Autoverhuur Paramaribo

Huur bij ons de ideale auto voor jouw vakantie. Al onze auto’s zijn voorzien van Airco en de meesten zijn automaat geschakeld. Je hebt bij ons keuze uit verschillende merken auto’s in verschillende prijsklassen. Hierdoor hebben wij altijd een auto die binnen jouw budget past.

De huurauto kan je huren voor een korte termijn van minimaal 7 dagen of voor langere termijn.

> Ons aanbod zie je hier

Scherpe prijzen bij Autoverhuur Paramaribo

Wij zijn van mening dat een goede auto ook betaalbaar kan zijn. Autoverhuur Paramaribo hanteert dan ook scherpe prijzen. Wij hebben de beschikking over meer dan 40 huurauto’s hierdoor zit er altijd wel een auto tussen die in jouw budget past.

Handig om te weten, het huurbedrag betaal je via de bank. Wij vragen een borg van minimaal €250,- deze krijg je bij retournering en controle van de huurauto binnen 3 werkdagen terug gestort op je rekening.

> Kijk hier voor onze scherpe prijzen

Soepel acceptatie beleid

Bij Autoverhuur Paramaribo hanteren wij een soepel acceptatie beleid. De minimum leeftijd waarop je een auto bij ons kan huren is 25 jaar. De huurder moet minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Behalve een geldig rijbewijs dien je ook in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart. Een tweede bestuurder kan je kosteloos aanmelden deze zal op het huurcontract als tweede bestuurder vermeld worden. Ook de tweede bestuurder moet minimaal 25 jaar zijn en 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

De voorwaarden van Autoverhuur Paramaribo

Natuurlijk zitten er aan het huren van een auto bij Auto huren Paramaribo ook voorwaarden aan vast. Het is dan ook verstandig om de huurvoorwaarden goed door te nemen. Voorkom telleurstelling en lees de voorwaarden door.

> Klik hier voor alle voorwaarden die wij hanteren

Goed om te weten

  • Auto’s zijn pas definitief gereserveerd na aanbetaling via de bank. De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van het model en het aantal dagen.
  • Bij Autoverhuur Paramaribo hoef je de kilometerstand niet in de gaten te houden: je huurt bij ons kilometervrij en hebt dus een huurauto met ongelimiteerde kilometers tot je beschikking.
  • Al onze huurauto’s zijn goed verzekerd. Bij kosten aan de huurauto, voortvloeiend uit een ongeluk, aanrijding, diefstal, inbraak of vernieling, wordt een eigen risico van (waarborgsom) minimaal €250,- en maximaal €350,- per gebeurtenis verhaald op de huurder van het voertuig.

Heb je nog meer vragen? Geen probleem.

> Neem hier contact met ons op of neem alvast een kijkje bij de > veelgestelde vragen.

Als laatste; Vergeet vooral niet te genieten!

Suriname is een land met zon, ongerepte natuur, lekker eten en diverse culturen die naast en met elkaar leven. Dit alles maakt dat Suriname uitermate geschikt is om rond te reizen of vanuit je accommodatie iedere dag met de auto op pad te gaan. Geniet met volle teugen van dit prachtige land en zijn mooie bewoners. 

Neem contact op

Wil je meer informatie ontvangen over één van de huurauto’s of een reservering aanvragen voor een bepaalde periode?

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218

Samenvatting
Autoverhuur Paramaribo
Artikel naam
Autoverhuur Paramaribo
Beschrijving
Ben jij op zoek naar een betrouwbaar autoverhuur bedrijf in Suriname? Kies dan voor Autoverhuur Paramaribo, dé autoverhuur specialist in Paramaribo!
Auteur
Publisher Name
InterWens
Publisher Logo